1 items tagged "Herbanet méregtelenítő tea"

Eredmény: 1 - 1 / 1

Mivel és hogyan erősíthetjük immunrendszerünket?

Category: orvosi szakmai cikk
Létrehozva: 2013. december 11. (szerda) 13:39

Az emberi élet már a fogantatás pillanatában elkezdődik. A szervezet fejlődéséhez sok építőanyagra van szükség. Az alapvető építőanyagok a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok. Egészségünk megőrzéséhez fontos, hogy a megfelelő mennyiséget vigyük be ezen anyagokból a szervezetünkbe. A mennyiség mellett figyelembe kell vennünk a minőséget is, hiszen nem mindegy, hogy milyen élelmiszerekből fedezzük a tápanyag szükségeltünket. Napjainkban a mezőgazdaság és állattenyésztés már nem a régi hagyományos módszereket követi, hiszen a megnövekedett kereslet miatt sok vegyi anyagot és műtrágyát alkalmaznak. Ezek az anyagok felszívódnak mind a növényekben, mind pedig az állatokban, majd az elfogyasztásukkal az emberi szervezetbe is bekerülnek.

Ezért a szervezetünket nagyobb teljesítményre kell kényszerítenünk, ahhoz, hogy ki tudja üríteni a sok méreganyagot. Ekkora mennyiségnél ez nem mindig sikerül. Ma már nem csak a táplálékkal, de a levegőből is több kilógrammnyi méreganyag jut a szervezetbe.
Fontos, hogy mindent megtegyünk, annak érdekében, hogy hozzásegítsük szervezetünket ezen méreganyagok kiürítéséhez. Nagy hangsúlyt kell fektetnünk a folyadékbevitelre, amely nem mindegy, hogy milyen minőségű. A legjobb választás a tiszta víz, amiből minimum 2 litert kellene naponta fogyasztani.
A szervezet miután nem bír el ennyi káros anyaggal, fontos évente minimum kétszer speciális oldószert tartalmazó folyadékkal méregteleníteni. Ezek gyógynövényekből készült készítmények, melyek közül a Herbanet méregtelenítő teát ajánlom. Összetétele miatt igen hatékony, gyors, kényelmes, könnyen elkészíthető. Ha naponta egy filterből elkészítjük a két liter teát, és azt elfogyasztjuk, akkor máris sokat tettünk az egészségünk megőrzése érdekében, és biztosítottuk a napi folyadékbevitelt is.


Ma már olcsóbb az egészséget megőrizni, mint a betegséget gyógyítani. Ezért a méregtelenítés az elsődleges feladat a megelőzésben is.
A méregtelenítés hatékonyságát az Erdei tapasz talpon történő használata is elősegíti. A talp reflexzónáin keresztül, az egész testet tudjuk kezelni, hiszen megtalálható az összes szervnek megfelelő zóna. Ezáltal könnyen elérhetőek a méregtelenítésben résztvevő szervek, szervrendszerek, mint a légzőszervrendszer, az emésztő szervrendszer, a kiválasztó szervrendszer.
A zónákra felhelyezett tapasz és a tea elfogyasztásával, valamint az együttes alkalmazásukkal, jóval nagyobb hatékonyságot érhetünk el a méregtelenítésben.
Ezáltal sokkal energikusabbak, frissebbek, vidámabbak leszünk. Az eltávozott méreganyagok miatt a szervezet felszabadul, így az immunrendszer is sokkal erősebbé és ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.
Az immunrendszert erősíthetjük a megfelelő táplálkozással, jó minőségű és természetes, vegyszermentes táplálék kiegészítőkkel is. Ehhez ajánlom a Green+ termékcsaládot.

 

Gercsó Anna
holiszta egészségfilozófus

 

Cimkefelhő

Hírek, aktualitások

Felkészülés az influenza szezonra

influenza-vedelem